Trekkershutten

Trekkershutten

Op Camping Overbetuwe vindt u ook Trekkershutten. Een Trekkershut is een solide houten huisje waar je met maximaal 5 personen in kunt overnachten. Budgetvriendelijk en geschikt voor jong en oud! Het grote voordeel is dat u geen tent, slaapmatjes of een kooktoestel hoeft mee te nemen.

Op Camping Overbetuwe vindt u Standaard Trekkershutten en Comfort Trekkershutten.

Voor meer informatie over Trekkershutten, ga naar de website van Stichting Trekkershutten Nederland. Landgoed Overbetuwe is hierbij aangesloten.

Standaard Trekkershut

Prijslijst 2024

De Trekkershut Standaard heeft een vloeroppervlakte van ruim 12 m² en is ingericht met tafel, 4 stoelen, tweepits kooktoestel, 2 stapelbedden met matrassen, kussens en bovenbed-beveiliging, picknicktafel, lichtpunt en wandcontactdoos, Stoffer en blik, mopstel, bezem, afwasteiltje, 4 kleerhaken en een waslijn, jerrycan en afvalemmer. Keukengerei (Pannen, borden en bestek) en lakenpakket (slaapzak, hoeslaken en kussensloop) kunt u bij ons huren. U kunt gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op het campingterrein.

Comfort Trekkershut

Prijslijst 2024

De Trekkershut Comfort heeft een vloeroppervlakte van ca. 28 m² en is ingericht met twee banken en een eettafel, volledig ingerichte open keuken met koelkast, 2 slaapkamers met 4 losse bedden met matras en kussen waarvan 1 slaapkamer met hang/legkast, badkamer met toilet en wastafel, warm- en koud water, gaskachel, diverse lichtpunten en wandcontact dozen, stoffer en blik, mopstel, bezem, stofzuiger, wasrekje en afval emmer. Lakenpakket (slaapzak, hoeslaken en kussensloop) kunt u bij ons huren.

Direct boeken