Trekkershutten

Trekkershutten

Op Camping Overbetuwe vindt u ook Trekkershutten. Een Trekkershut is een solide houten huisje waar je met maximaal 5 personen in kunt overnachten. Budgetvriendelijk en geschikt voor jong en oud! Het grote voordeel is dat u geen tent, slaapmatjes of een kooktoestel hoeft mee te nemen.

Op Camping Overbetuwe vindt u Standaard Trekkershutten en Comfort Trekkershutten.

Voor meer informatie over Trekkershutten, ga naar de website van Stichting Trekkershutten Nederland. Landgoed Overbetuwe is hierbij aangesloten.

Standaard Trekkershut

Prijs vanaf € 45,- per nacht.

De Trekkershut Standaard heeft een vloeroppervlakte van ruim 12 m² en is ingericht met tafel, 4 stoelen, tweepits kooktoestel, 2 stapelbedden met matrassen, kussens en bovenbed-beveiliging, picknicktafel, lichtpunt en wandcontactdoos, Stoffer en blik, mopstel, bezem, afwasteiltje, 4 kleerhaken en een waslijn, jerrycan en afvalemmer. Potten en pannen kunt u bij ons huren. Zelf meenemen; slaapzak, kussensloop en kookgerei. U kunt gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op het campingterrein.

Comfort Trekkershut

Prijs vanaf € 75,- per nacht.

De Trekkershut Comfort heeft een vloeroppervlakte van ca. 28 m² en is ingericht met twee banken en een eettafel, volledig ingerichte open keuken met koelkast, 2 slaapkamers met 4 losse bedden met matras en kussen waarvan 1 slaapkamer met hang/legkast, badkamer met toilet en wastafel, warm- en koud water, gaskachel, diverse lichtpunten en wandcontact dozen, stoffer en blik, mopstel, bezem, stofzuiger, wasrekje en afval emmer. Zelf meenemen; slaapzak en kussensloop.

Tarieven Trekkershut

Direct boeken