Gastvrij overnachten op Camping Overbetuwe!

Camping Overbetuwe is een kleinschalige, gastvrije en autovrije camping, gelegen op een prachtig groen landgoed met een visvijver. Het kampeerterrein is omgeven door natuurlijke bossen, boomgaarden en landerijen. Hier vindt u rust en ruimte!

Ontdek de omgeving!

De camping is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de mooie omgeving.

Speciale Actie 

!! Aanbieding kampeer seizoenplaats 2021!! (01 april t/m 30 september)

Plaatsen 15 t/m 27 € 695,00
Plaatsen 1 t/m 8c € 795,00
Plaatsen 79 t/m 88 € 895,00

Deze aanbieding geldt zolang de actie seizoenplaatsen beschikbaar zijn, bij inschrijving en betaling inclusief: 1 kampeermiddel 2 personen 1 parkeerplaats Elektra 100 kWh (meerprijs € 0,55 per kWh) Heffingen Vastrecht - transportkosten elektra

Direct boeken

i_logo_acsi.gifCampinggasten kunnen gebruik maken van diverse faciliteiten op Landgoed Overbetuwe en deelnemen aan diverse activiteit mogelijkheden.

De camping is aangesloten bij ASCI en doet mee met diverse voordeelacties.

Overnachtingsmogelijkheden

Wilt u overnachten in uw eigen tent of toercaravan, of slaapt u liever in een trekkershut, chalet of bungalow? Camping Overbetuwe biedt meerdere overnachtingsmogelijkheden:

Camperplaatsen 

Met uw camper kamperen op de camping?

Wij hebben speciale camperplaatsen waar u met uw camper kunt verblijven. Geniet van de mooie kampeerplaatsen en ervaar de campingsfeer. De plaats is voorzien van een eigen elektriciteitsaansluiting . 

We zijn aangesloten bij NKC.
De NKC is de grootste camperclub van Europa. De NKC biedt het inspiratie- en expert platform voor alle camperaars in Nederland én Europa.