Kamperen op Camping Overbetuwe
Menu

Gastvrij overnachten op Camping Overbetuwe!

Speeltuin op Camping Overbetuwe

Trekkershut op Camping Overbetuwe

Tentkamperen op Camping Overbetuwe

Kamperen op Camping Overbetuwe

Camping Overbetuwe is een kleinschalige, gastvrije en autovrije camping, gelegen op een prachtig groen landgoed met een visvijver. Het kampeerterrein is omgeven door natuurlijke bossen, boomgaarden en landerijen. Hier vindt u rust en ruimte!

Ontdek de omgeving!

De camping is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de mooie omgeving.

+ Wat denkt u van...


Camping Overbetuwe: ACSI camping in de Betuwe, Gelderland

Campinggasten kunnen gebruik maken van diverse faciliteiten op Landgoed Overbetuwe en deelnemen aan diverse activiteitsmogelijkheden.

De camping is aangesloten bij ASCI en doet mee met diverse voordeelacties.

Overnachtingsmogelijkheden

Wilt u overnachten in uw eigen tent of toercaravan, of slaapt u liever in een trekkershut, chalet of bungalow? Camping Overbetuwe biedt meerdere overnachtingsmogelijkheden:

+ Toeristische kampeerplaatsen

Komt u met uw eigen toercaravan of tent? Op de camping bevinden zich 30 ruime toeristische kampeerplaatsen. Dit zijn de witgemarkeerde plaatsen op de plattegrond.

+ Seizoen- en jaarkampeerplaatsen

Wilt u voor een langere periode kamperen op Camping Overbetuwe? U bent van harte welkom! De camping heeft ruime jaarkampeerplaatsen en seizoenkampeerplaatsen voor het voorseizoen, hoogseizoen of naseizoen. Ook winterkamperen is mogelijk. De seizoen- en jaarplaatsen zijn de groengemarkeerde plaatsen op de plattegrond.

+ Trekkershutten

Op Camping Overbetuwe vindt u ook Trekkershutten . Een Trekkershut is een solide houten huisje waar je met maximaal 5 personen in kunt overnachten. Budgetvriendelijk en geschikt voor jong en oud! Het grote voordeel is dat u geen tent, slaapmatjes of een kooktoestel hoeft mee te nemen.

Op Camping Overbetuwe vindt u Standaard Trekkershutten en Comfort Trekkershutten.

Standaard Trekkershut

Prijs vanaf € 40,- per nacht.

De Trekkershut Standaard heeft een vloeroppervlakte van ruim 12 m² en is ingericht met tafel, 4 stoelen, tweepits kooktoestel, 2 stapelbedden met matrassen, kussens en bovenbed-beveiliging, picknicktafel, lichtpunt en wandcontactdoos, Stoffer en blik, mopstel, bezem, afwasteiltje, 4 kleerhaken en een waslijn, jerrycan en afvalemmer. Potten en pannen kunt u bij ons huren. Zelf meenemen; slaapzak, kussensloop en kookgerei. U kunt gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op het campingterrein.

Comfort Trekkershut

Prijs vanaf € 60,- per nacht.

De Trekkershut Comfort heeft een vloeroppervlakte van ca. 28 m² en is ingericht met twee banken en een eettafel, volledig ingerichte open keuken met koelkast, 2 slaapkamers met 4 losse bedden met matras en kussen waarvan 1 slaapkamer met hang/legkast, badkamer met toilet en wastafel, warm- en koud water, gaskachel, diverse lichtpunten en wandcontact dozen, stoffer en blik, mopstel, bezem, stofzuiger, wasrekje en afval emmer. Zelf meenemen; slaapzak en kussensloop.


Voor meer informatie over Trekkershutten, ga naar de website van Stichting Trekkershutten Nederland . Landgoed Overbetuwe is hierbij aangesloten.

Camping Overbetuwe is aangesloten bij Stichting Trekkershutten Nederland.

+ Bungalow en chalet te huur

Houdt u van luxe en comfort en wilt u tegelijkertijd genieten van de charme van de camping? Op Camping Overbetuwe kunt u een bungalow of chalet huren voor vakantie of voor een langere periode.

4-persoons bungalow te huur

Dit betreft een stenen bungalow met een groot terras en schuur, gelegen in de buurt van diverse recreatie voorzieningen. Indeling: 3 slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers met één 1-persoons boxspring en 1 slaapkamer met twee 1-persoons boxsprings naast elkaar, woonkamer, open keuken met afwasmachine, badkamer met ligbad, wastafel en toilet.

Tarieven huur bungalow:

Bij kortere huur: tarief vanaf € 375,- per weekend.
Bij langere huur: klik hier voor tarieven per maand.

4-persoons chalet te huur

Het chalet ligt aan een groot gras- speelveld met uitzicht op het speeltuintje en in de buurt van diverse recreatie voorzieningen. Indeling: 2 slaapkamers, waarvan één kamer met een 2-persoons bed, woonkamer met open keuken, badkamer met douche, wastafel en toilet.

Tarieven huur chalet:

Bij kortere huur: tarief vanaf € 240,- per weekend.
Bij langere huur: klik hier voor tarieven per maand.

+ Jaarplaatsen voor stacaravan en chalet

Hebt u behoefte aan rust en ruimte in een natuurlijke omgeving voor de langere termijn? Op de camping zijn momenteel enkele jaarplaatsen beschikbaar voor uw stacaravan of chalet. Wilt u meer informatie? Bekijk hier de tarieven of neem contact met ons op voor meer informatie.

Tarieven en reserveren »
Plattegrond camping »


Tarieven en reserveren »

© Landgoed Overbetuwe | Design & Realisatie: Holiday Media | Webteksten: De Leverij